Comparision 5G waveforms

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #10607
    Cornel Balint
    Participant

    Dear Sir,
    I tried Comparision_5GWaveforms provided in Example.
    I received this error message:

    >> Comparision_5GWaveforms
    Warning: Name is nonexistent or not a directory: .\Theory
    > In path (line 109)
    In addpath (line 94)
    In Comparision_5GWaveforms (line 19)
    Undefined variable “Modulation” or class “Modulation.UFMC2”.

    Error in Comparision_5GWaveforms (line 142)
    UFMC = Modulation.UFMC2(…

    regarding:
    – a nonexistent folder (Theory)
    – a nonexistent Modulation.UFMC2 (in folder Modulation there is only UFMC)

    How can I solve this?
    Thanks

    #10610

    Hi,

    for this issue, please consider the solution given here:

    Running files in Example folder

    Let me know in case you have any further issues with this example.

    best
    Stefan

    #11110
    Montadar
    Participant

    Dear Stefan,
    Thank you for your support, however, recently I downloaded the 5GLLSimulator_v1.1, but can not test it, I used your instructions above but no way!
    Always I face the error message as:
    1) Comparison_Waveforms gives the following error
    Error using Channel.FastFading
    Too many input arguments.

    Error in Comparison_Waveforms (line 166)
    ChannelModel = Channel.FastFading(…

    2) Error using Channel.FastFading
    Too many input arguments.

    Error in Parameters.SimulationParameters/checkParameters (line 557)
    Channel.FastFading( obj.modulation.samplingRate, … % sampling
    rate

    Error in Parameters.SimulationParameters (line 30)
    obj.checkParameters();

    Error in main (line 22)
    simParams = Parameters.SimulationParameters( simulationScenario );

    Thank you for your answer

    #11111
    Montadar
    Participant

    Note please that the second case is when I run the file main.m

    #11153

    Hi,

    which scenario did you select in case 2) ?

    Unfortunately, I cannot reproduce this error. The Comparison_Waveforms.m runs without errors in the simulator version v1.1 for me.

    best
    Stefan

    #11182
    Montadar
    Participant

    Dear Stefan,
    Thank you very much for your answer. I waited for your answer long time. But I am sure you did your best according to your responsibilities. I appreciate your effort.

    After I read your response, I re-extracted the downloaded zip file in another place on my pc, re-run, oh!!! No errors, it is working very good without errors.

    Thank you for your cooperation
    Regards
    Montadar

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.